A 2021-es Iskolai Sokszínűség Hetére (április 12-16.) e-learning anyaggal is készülünk | Sokszínűség Oktatás Munkacsoport

A 2021-es Iskolai Sokszínűség Hetére (április 12-16.) e-learning anyaggal is készülünk

Idén harmadjára is meghirdetjük az Iskolai Sokszínűség Hetét, amibe minden iskola- és osztályközösség bekapcsolódhat április 12. és 16. között - akár online oktatás alatt is.

Az esemény Facebook-oldala ezen a linken található.

A regisztrációs felület itt érhető el.

Idén is pedagógusok, iskolai szociális segítők, és más, gyerekekkel foglalkozó szakemberek jelentkezését várjuk. Nekik ötleteket és eszközöket fogunk küldeni ahhoz, hogy diákjaikkal kiálljanak az előítéletek és az iskolai zaklatás ellen, beszélgessenek, alkossanak, cselekedjenek ezekkel a témákkal kapcsolatban.

A programra ezúttal új, e-learning anyagot készítünk, amit a diákokkal közösen, online oktatás során is lehet használni. Azok a csatlakozók pedig, akiknek iskolájában lehetőség lesz "személyesen" megtartani a programot, és ezt jelzik, – a készlet erejéig – ingyenes csomagot kapnak, melyben a program lebonyolítását segítő egyéb eszközök és kellékek találhatók.

A jelentkezőket a konkrétumok miatt (pl. postázzunk-e nekik segédanyagokat, vagy online anyagokat használnának) a későbbiekben külön megkeressük a regisztráció során megadott e-mail címen!

A korábbi Iskolai Sokszínűség Hete programokkal kapcsolatos információk és segédanyagok között itt lehet böngészni.

Iskolai Sokszínűség Hete